Acupunctura, presopunctura, ventuza, moxibustie, plante medicinale, impachetare, masaj chinezesc, gimnastica energetica, alimentatie energetica, Feng-Shui, Qi-qong, exercitii de respiratie, Tai-Qi.
Acupunctura
Prima pagina ** Prezentare ** Poze ** Publicatii ** Bolnavi vindecati ** Contact ** Trimite-ne un mesaj
***
Carte de oaspeti

 

    2009.11.01 - 13:56 PM EDT    
5 : evolutiv
Instantaneu mi-am amintit de un drept fundamental al omului, un drept fundamental al pacientului: acela de a refuza un tratament propus de medicul care il trateaza: Pacientul are dreptul sa refuze sau sa opreasca o interventie medicala asumandu-si, in scris, raspunderea pentru decizia sa; consecintele refuzului sau ale opririi actelor medicale trebuie explicate pacientului. — Art. 13 din Legea nr. 46/2003 a drepturilor pacientului, completata de Norma de aplicare din 7 aprilie 2004, elaborata de Ministerul Sanatatii. M-am informat cu privire la dreptul de decizie asupra efectuarii unei interventii medicale la copii. In ceea ce priveste minorul, caruia ii lipseste capacitatea de a consimti, trebuie tinut seama de faptul ca o interventie nu se poate efectua decat spre beneficiul sau direct si numai cu autorizatia reprezentantului legal, sau a unei alte autoritati, persoane ori instante desemnate prin lege.  Parintii (sau alti apartinatori legali) pot acorda consimtamantul informat, iar copilului i se solicita sa-si dea acordul informat ori de cate ori este nevoie.

Mi s-au confirmat informatiile pe care le stiam deja:
1.    orice pacient are dreptul de a refuza un tratament sau procedura medicala;
2.    orice tratament sau procedura medicala care se acorda unui copil se poate realiza numai dupa ce s-a obtinut consimtamantul parintelui.

 Niciun tratament medical nu poate fi obligatoriu. Orice procedura medicala necesita informarea si acordul liber exprimat al pacientului. Pentru a va proteja copiii, intocmiti o nota de mâna sau imprimata in dublu exemplar, prin care refuzati vaccinarea copilului dvs., semnati-o si cereti asistentului medical al scolii, sa o semneze de asemenea. Lasati o copie la scoala, iar cealalta o pastrati acasa. Teama de repercursiuni ii va face sa va evite copiii, atunci când campania genocidala se va declansa.

O nota generica, ar arata astfel:

AVIZ

Prin prezentul aviz, subsemnatii...................., domiciliati la adresa ..........................., parintii copilului/copiilor.......................elevi ai scolii/Liceului .............., in clasa .........., va informam ca refuzam categoric ca absolut orice vaccin (HPV, H1N1 etc.) sa fie injectat in copilul (iii) nostri­­­­­­­­­­­­­­­ (numele si prenumele).......................

Nicio lege sau ordonanta abuziva nu poate incalca dreptul elementar de a refuza un vaccin sau tratament nedorit. Va informam ca in cazul nerespectarii dorintelor noastre, vom lua masurile legale cuvenite impotriva tuturor celor responsabili, mergând pâna la Curtea Europeana pentru Drepturile Omului, incluzând despagubiri financiare.

Semnatura personalului medical autorizat,                                Semnatura ambilor parinti,

Data,


    2006.06.15 - 12:56 PM EDT    
4 : chirca camelia
am probleme cu coloana vertebrala akupunktura ma poate ajuta?


    2006.05.25 - 06:26 AM EDT    
3 : cornelia
Am mare incredere in akupunktura, desi cunosc foarte putine lucruri despre acest subiect , dar stiu ca poate face adevarate minuni redind sanatatea multor suferinzi.
Cu tot respectul ,
Cornelia Stroescu - Bucuresti


    2006.03.13 - 10:24 AM EST    
2 : nelu
este excelenta orientarea


    2006.02.17 - 12:00 PM EST    
1 : akupunktura.ro
Multumim ca ati semnat cartea noastra de oaspeti.


 

[1-4]
 
***

© 2021 akupunktura.ro Toate drepturile rezervate.
Daca dvs. veti folosi informatiile obtinute de pe acest site, respectiv produsele prezentate pentru autotratament fara a consulta un medic, acest lucru este dreptul dvs., dar nu putem sa ne asumam nici o responsabilitate pentru rezultate.