Acupunctura, presopunctura, ventuza, moxibustie, plante medicinale, impachetare, masaj chinezesc, gimnastica energetica, alimentatie energetica, Feng-Shui, Qi-qong, exercitii de respiratie, Tai-Qi.
Acupunctura
Bolnavi vindecati
cu ajutorul acupuncturii
Adrian
Ma numesc Adrian, nascut in anul 1966 in localitatea Brasov. In anul 2012 am apelat la ajutorul domnului DOCTOR Guzrany Ferenc pentru a fi tratat de dubla hernie de disc pe partea dreapta si o tromboflebita la piciorul drept, lucruri ca m-au facut sa fiu imobilizat la pat cu niste dureri atroce. Anterior tratamentului de acupunctura, am fost internat in spital unde mi-a fost administrata heparina si trombostop, dar fara nici un efect, ca sa nu mai vorbim de faptul ca hernia de disc a fost descoperita tardiv, si doar la insistentele mele a fost facuta o radiografie (cu o zi inainte de externare). Deci, deduceti faptul ca in toata perioada acesta de internare nu mi-a fost administrat nici un analgezic pentru durerile herniei de disc. In spital, pentru a ma putea deplasa, eram ajutat de un OM in varsta de 73 de ani care impingea la scaunul in care ma asezam, pentru a ma putea deplasa pentru necesitati. Pe scurt cam aceasta a fost viata mea, la prima internare si sper, ca si ultima, la SPITALELE MODERNE DIN SISTEMUL ROMANESC DE SANATATE. Am uitat sa mentionez faptul, ca SUNT LA ZI CU PLATA C.A.S.

In cazul in care as fi mers la operatie pentru hernia de disc, se putea instala o puternica complicatie a tromboflebitei, acest lucru ar fi putut duce chiar la deces, deoarece eram nevoit sa urmez tratamentul cu anticoagulante (trombostop), iar in cazul operatiei acest tratament trebuia sistat. Astfel, am ajuns la domnul DOCTOR Guzrany, care cu grija si rabdare, m-a tratat de tromboflebita la picior, care dupa tratamentul anterior efectuat, era aproape negru pana la genunchi, si in acelasi timp si de hernia de disc. Cu tratamentul si indicatiile d-lui Doctor, in total natural si eficient, am reusit sa merg din nou, SA FIU EU, DIN NOU dupa aproximativ patru saptamani. Sincer, nu stiu cum sa multumesc acestui OM, DOCTOR in adevaratul sens al cuvantului, dar cu siguranta Bunul DUMNEZEU va sti mai bine decat mine, cum sa-l rasplateasca. DORESC TUTUROR MULTA SANATATE!
Suciu Nicolae
18 ani, localitatea Gurghiu, judetul Mures. Bolnav de epilepsie din august 1997. Tratat la spital cu urmatoarele medicamente: Ederen, Convulex, Carbamezapin. A urmat sase sedinte de acupunctura, a cate 5 tratamente, dupa care s-a vindecat.
Ungureanu Ionel
Nascut la data de 04.10.1968 in localitatea Tulghes, cu domiciliul actual in Miercurea Ciuc. In data de 29.01.2000 a fost victima unui accident de masina care si a necesitat o spitalizare de 35 zile urmat de un concediu medical de 45 zile. In data de 12.02.2001 a fost victima unui alt accident de masina, fiind tratat cu urmatoarele medicamente: Carbamezapin, Meprabomat si Calciu Lactic. Dupa al doilea accident a avut prima criza de epilepsie. A urmat acelast tratament pana in luna august 2001, concomitent a inceput acupunctura in paralel cu tratamentul urmat initial pana in aprilie 2002. In urma tratamentului starea sanatatii s-a ameliorat, azi se simte refacut in totalitate.