Acupunctura, presopunctura, ventuza, moxibustie, plante medicinale, impachetare, masaj chinezesc, gimnastica energetica, alimentatie energetica, Feng-Shui, Qi-qong, exercitii de respiratie, Tai-Qi.
Acupunctura
Publicatii
Dieta chinezeasca Dieta Chinezeasca - Guzrány Ferenc

Din cuprins:
- Alimentatie si sanatate
- Alimentatia sanatoasa a sugarilor si copiilor mici
- Alimentatie sanatoasa
- Cum sa alegem mancarurile noastre conform TCM
- Efectele benefice ale alimentelor asupra bolnavilor
- Definitia alimentelor potrivit dieteticii TCM
- Necesitati somatice si psihice si relatia lor cu circuitele functionale
- Cum afecteaza chimioterapia si radioterapia creierul?
- Prezentare de cazuri
Cartea poate fi cumparata la cabinetul de acupunctura sau prin posta cu plata prin ramburs. Comanda
Exercitiul meridian 3-1-2 Exercitii meridiane "3-1-2"
Traieste o suta de ani sanatos
Prof. Dr. Zhu Zong-Xiang - Dr. Zhi-Gui Qiao


Exercitiul meridian "3-1-2" a fost intocmit de Prof. Dr. Zhu Zong Xiang, presedintele Institutului de Cercetare al meridianului de acupuntura din Pekin. Este o metoda foarte simpla, usor de invatat, cu ajutorul careia toata lumea se poate mentine in stare de sanatate buna. Programul combina presopunctura, qigong si exercitiul fizic.

Daca in afara de activitatile noastre zilnice, practicam si aceste trei tipuri de exercitii meridian constient, planificat pentru a activa sistemul meridian, oricine poate fi sanatos si plin de energie, prevenind si vindecand bolile, respectiv poate avea o viata lunga si fericita.

In primul rand se maseaza trei puncte de acupunctura ("3"), punctele Hegu, Neiguan si Zusanli, zilnic de doua ori cate cinci - cinci minute. Japonezii numesc acupresura masajul punctelor de acupunctura. Acupresura stimuleaza meridianele si mentine in forma buna organele de importanta vitala.

In al doilea rand se face un exercitiu qigong de baza ("1"), adica o respiratie din abdomen. In timpul exercitiului trebuie sa ne concentram numai la abdomen, si la nimic altceva. In fiecare zi sa respiram de doua ori de cate cinci - cinci minute, aproximativ de patru-cinci ori pe minut, folosind abdomenul. Scopul respiratiei din abdomen este stimularea celor 9 meridiane care trec prin abdomen, respectiv ajutarea functionarii organelor - in special a celor care se gasesc in sistemul nervos si respiratoriu.

In al treilea rand, sa facem in fiecare zi exercitii care pun in miscare ambele picioare ("2"), pentru aproximativ cinci - zece minute. Exercitiile fizice se fac in functie de starea fizica si sfera de interes personala. Gimnastica poate activa toate meridianele. Daca acestea sunt activate, ele vor fi in armonie cu toate organele corpului si cu functiile lor. Aceste trei exercitii formeaza seria totala a programului exercitiilor meridian.
Punctul Hegu - Exercitiul meridian 3-1-2
Punctul Neiguan - Exercitiul meridian 3-1-2
Punctul Zusanli - Exercitiul meridian 3-1-2
Cartea poate fi cumparata la cabinetul de acupunctura sau prin posta cu plata prin ramburs. Comanda Domnul dr. Guzrány Ferenc a incheiat un contract cu autorul cartii, in vederea prezentarii exercitiilor meridian. Prezentarea poate fi tinuta, in cazul in care este organizata, oriunde pe teritoriul Romaniei. Asteptam solicitarile dvs.

© 2024 akupunktura.ro Toate drepturile rezervate.
Daca dvs. veti folosi informatiile obtinute de pe acest site, respectiv produsele prezentate pentru autotratament fara a consulta un medic, acest lucru este dreptul dvs., dar nu putem sa ne asumam nici o responsabilitate pentru rezultate.