Acupunctura, presopunctura, ventuza, moxibustie, plante medicinale, impachetare, masaj chinezesc, gimnastica energetica, alimentatie energetica, Feng-Shui, Qi-qong, exercitii de respiratie, Tai-Qi.
Acupunctura
Prezentare

Guzrány Ferenc Medic Traditional Chinez

In octombrie 1967 cu ocazia unei indispozitii, doctori mi-au pus diagnosticul de epilepsie. Cu ajutorul "medi-camentelor" folosite pentru a combate accesele, timp de 22 de ani, crizele de epilepsie cu accese "grand mal" au aparut la fiecare a treia sau a sasea luna. Au fost si cazuri cand unul dintre asa-zisele "medicamente" a interferat cu celalalt si mi-a tulburat memoria si capacitatea de a vorbi. Am fost in permanenta obosit si aveam naluciri din cauza efectelor secundare ale medicamentelor. Nu am fost in stare nici de munca fizica, nici de munca intelectuala. Ajungand la marginea societatii, mi-am petrecut anii tineretii ca pensionar.

Cu mari greutati, si fiind constient de raspunderea proprie, cu ajutorul Medicinei Traditionale Chineze am reusit sa scap de dependenta de medicamente, care a durat zeci de ani. M-am tratat singur timp de 5 ani, si avand incredere in mila lui Dumnezeu am incetat treptat sa mai iau medicamentele antiepilepsie. In gandurile si sentimentele mele nu am incetat sa ma rog, cerand Creatorul, "Sa se faca vointa TA".

In curand au aparut primele rezultate bune, constiinta si vederea sau limpezit, am simtit cum imi revine puterea, temerile nu m-au chinuit atat de puternic, am incetat sa plang sau sa rad fara motiv. Pe baza experientelor proprii pot sa spun, ca viata mea anterioara cu toate experientele negative s-a incheiat si eram la inceputul unei noi vieti pamantesti. Atunci inca nu am constientizat, dar astazi stiu, eu eram doar intermediarul care transmite Planul Domnului. Succesul nu a fost in mana mea.

Momentan practic "Medicina Traditionala Chineza" fara nici un sprijin din partea statului, in conditii modeste. Pentru diagnostic folosesc metode proprii, bazate pe invataturi originale. Metodele mele sunt acupunctura, presopunctura, ventuza, moxibustia, plantele medicinale, impachetare, masaj chinezesc, gimnastica energetica, alimentatie energetica, Feng-Shui, Qi-qong, exercitii de respiratie, Tai-Qi.

Munca mea a dat roade, asemanator mie, am reusit vindecarea a peste o suta de bolnavi de epilepsie.


© 2024 akupunktura.ro Toate drepturile rezervate.
Daca dvs. veti folosi informatiile obtinute de pe acest site, respectiv produsele prezentate pentru autotratament fara a consulta un medic, acest lucru este dreptul dvs., dar nu putem sa ne asumam nici o responsabilitate pentru rezultate.