Acupunctura, presopunctura, ventuze, moxibustie, plante medicinale, impachetare, masaj chinezesc, gimnastica energetica, alimentatie energetica, Feng-Shui, Qi-qong, exercitii de respiratie, Tai-Qi.

(Akupunktúra - Magyarul) ** (Acupuncture - English)
Acupunctura
Ce este TCM?
acupunctura, medicina traditionala chineza Medicina traditionala chineza si acupunctura este o metoda straveche de vindecare, unde prin implantarea unor ace, in anumite puncte ale pielii, se activeaza energiile care circula prin corp, tratand astfel foarte multe boli. Cu ajutorul acestor ace directionam energie spre zonele bolnave sau cu traume din corpul bolnavului.

In cazul suferintelor provocate de un exces de energie, acesta va fi dispersata catre alte zone ale corpului. Meridianele blocate vor fi redeschise prin directionarea de energie catre acestea. Sedintele de acupunctura urmaresc restabilirea echilibrului yin si yang.

 
Cand ne adresam
medicului TCM?
Acupunctura, medic chinez Cand observam ca sanatatea noastra lasa de dorit.

Cand suntem sanatosi? Suntem sanatosi, cand nu observam ca vantul este prea rece, sau soarele este prea arzator, cand discutia cu cineva nu devine extrem de insuportabila, cand nu simtim ca noaptea trecuta ne-am culcat foarte tarziu, cand nu ne apasa pranzul consumat, cand dupa odihna ne simtim odihniti.

Cand acesti factori determina dispozitia noastra, aceasta inseamna ca incepem sa ne pierdem capacitatea de a restabili rapid puterea noastra de munca. Epuizarea si pierderea echilibrului in functionarea organelor devine evidenta. Acumularea oboselii conduce la aparitia bolilor. Este momentul sa ne gandim la sanatatea noastra, corpul nostru cere deja ajutor.
 
Medicamentele nu ajuta?
Acupunctura Unde chirurgii sunt neputinciosi, acolo incepe rolul Medicului Traditional Chinez si a experientei multimilenare. Cu ajutorul tratamentului prin acupunctura, terapiei prin ace, ierburi medicinale, masaj, alimentatie energetica, Qi Qong, Tai Qi etc. bolnavi renasc din sentimentul fatal.

Metodele chineze de vindecare, respectiv acupunctura sunt o stiinta cu un puternic efect de reintinerire si prevenire a bolilor, care ofera ajutor chiar si in cazul bolilor secolului. Importanta sa consta mai ales in prevenirea bolilor.

"Boala este deseori o cramponare la o situatie de viata nesincera."
 
Este important calitatea
si lungimea vietii?
Acupunctura In societatea umana selectia pe cale naturala este impiedicata de antibioticele si medicamentele pe baza de chimicale folosite in cantitati din ce in ce mai mari. Astfel dispare incet posibilitatea dezvoltarii unui individ cu un organism rezistent, asa cum putem observa in natura. Dimpotriva, daca invatam din legile naturii, putem recunoaste ca putem folosi totul in interesul sanatatii omenirii.

Fiecare boala impiedica dezvoltara fizica si psihica a omului. Scopul nostru este deci regenerarea intreaga a corpului si obtinerea unei varste inaintate prin mentinerea functionarii perfecte a organismului.
 
La ce trebuie sa fiti atenti?
Trebuie sa fiti atenti la calificarea medicului care se ocupa cu medicina traditionala chineza si acupunctura. Unde si cum a obtinut specializarea? Cat de lunga a fost perioada de studiu? In medicina chineza exista foarte multe tipuri de specializare, cel mai util este sa-l intrebam direct pe medic.
 
Boli care se pot trata:


Cu ajutorul acupuncturii se pot trata bolile sistemului nervos, bolile aparatului digestiv, bolile sistemului locomotor, boli urogenitale, boli cardio-vasculare, bolile sistemului respirator, boli ginecologice, boli infantile, boli dermatologice, afectiuni ORL. Boli tratabile cu acupunctura
Dieta chinezeasca
Dieta chinezeasca

Medicina Traditionala Chinezeasca despre alimentatie si sanatate

 
Tai Chi Qigong
Urmatoarea serie de exercitii qigong pot fi practicate afara, in aer liber, sau intr-o incapere bine aerisita. Se recomanda evitarea practicii in timpul furtunilor, fulgerelor sau in caz de vant puternic.

In cadrul exercitiilor folositi respiratia abdominala. Inspirati prin nas, si expirati pe gura, folosind intreaga capacitate a plamanilor. Miscarea diafragmei va creste volumul abdomenului in timp ce inspirati, respectiv va diminua acest volum in timpul expirarii.

Incepeti cu primele 3 exercitii, iar dupa insusirea acestora adaugati inca 3 exercitii. Daca invatati cate 3 exercitii pe zi, in decurs de o saptamana veti putea efectua intreaga serie, constand din 18 exercitii. Efectul benefic asupra starii sanatatii poate sa apara in decurs de 3 luni, in cazul in care practicati aceste exercitii zilnic.

Tai Chi Qigong

 
"Boala este o oportunitate pentru a face un pas in viitor, si sa incepem o noua dezvoltare, care nu ar fi fost posibila fara aceasta ocazie."
 
"Orice boala este o oportunitate si nu o judecata. Scopul bolii este de al conduce pe om la el insusi."
 
Produse Energy


Complementand tratamentul prin acupunctura, Produsele Energy servesc prevenirea, si ajuta omul sa-si redobandeasca sanatatea pe cale naturala. Este mai rentabil sa cheltuim o suma mai mica pentru prevenire, decat sume mult mai mari, mai tarziu, pentru tratamente cu medicamente scumpe. Sa invatam sa fim atenti la organismul nostru. Daca vrem sa ne pastram sanatatea, produsele Energy ne ofera o posibilitate unica. Detailat

Produsele Energy pot fi comandate in cabinetul nostru de acupunctura.

© 2024 akupunktura.ro Toate drepturile rezervate. Acupunctura si Medicina Traditionala Chineza Asociatia "Egészség, Biztonság" Miercurea Ciuc. Atractii turistice - Poze si video din drumetii

Daca dvs. veti folosi informatiile obtinute de pe acest site, respectiv produsele prezentate pentru autotratament fara a consulta un medic, acest lucru este dreptul dvs., dar nu putem sa ne asumam nici o responsabilitate pentru rezultate. Acupunctura, presopunctura, ventuze, moxibustie, plante medicinale, impachetare, masaj chinezesc, gimnastica energetica, alimentatie energetica, Feng-Shui, Qi-qong, exercitii de respiratie, Tai-Qi.