Akupunktúra, akupresszúra, köpölyözés, moxibustió, gyógynövény-receptek, pakolás, kínai masszázs, kínai jóga, dietetika, Feng-Shui, Qi-qong, légzésterápia, Tai-Qi.
Szeretet virágterápia
Szeretet virágterápia
A virágeszenciák megfelelő módon gyógyíthatják gondolatainkat, érzéseinket. A virágeszenciák gyógyító elve azon a tudáson alapszik, hogy a valódi gyógyítás csak akkor történik meg, ha sikerül helyreállítani a sok mindenre ható érzelmi egyensúlyt is. Elsősorban azzal teremtik meg a szellemi és érzelmi egyensúlyt, hogy a test energiarendszerére hatnak.

Legáltalánosabb módszerként az emberek az eszenciákból néhány cseppet naponta többször a nyelvük alá csepegtetnek, a címkén található javaslatnak megfelelően, vagy úgy ahogy a gyógyító javasolja. De hozzá lehet adni őket balzsamhoz, bele lehet dörzsölni őket a bőrbe, vagy ki lehet egészíteni vele porlasztófejes flakont, vagy a fürdő- illetve masszázsolajokat is.

Jura Stepanovs a virágeszenciák új módszerrel történő kivonásának úttörője. A Stepanovs-módszer jelenleg 45-féle, Ausztráliában található vadvirág kivonatát használja fel. Ezeket a kivonatokat szeretetterápiás szereknek nevezik. Valamennyi szeretetterápiás keverék ötféle virágeszencia kombinációjából áll, amelyek szinergikusan hatnak.

Virágterápiás szerek és további információ