Akupunktúra, akupresszúra, köpölyözés, moxibustió, gyógynövény-receptek, pakolás, kínai masszázs,
kínai jóga, dietetika, Feng-Shui, Qi-qong, légzésterápia, Tai-Qi.
Akupunktúra
Bemutatkozás

Guzrány Ferenc
Hagyományos Kínai Orvos


1967 októberében egy rosszullét alkalmával az orvosaim epilepsziát diagnosztizáltak. A rohamok leküzdésére használt "gyógyszerek" segítségével három és hat hónaponként jelentkezett az epilepsziás krizis "grand mal" rohammal 22 éven át. Olyan esetem is volt, amikor az egyik un. "gyógyszer" a másikat megtámadta és emlékezetemet, a beszélőképességemet teljesen megzavarta. Mindig fáradt voltam és káprázatban éltem, a gyógyszerek mellékhatása miatt. Sem szellemi, sem fizikai munkát nem tudtam végezni. A társadalom peremére szorulva nyugdíjasan töltöttem fiatal éveimet.

Nagy nehézségek árán, saját felelősségem tudatában sikerült az évtizedeken át tartó gyógyszeres függőségtől megszabadulnom, a Hagyományos Kínai Orvoslás segítségével. Öt éven át kezeltem önmagamat és bízva az Úr kegyelmében fokozatosan abbahagytam az antiepilepsziás szerek használatát. Érzelmeimben, gondolataimban szakadatlanul imádkoztam, és kértem a Teremtőt, hogy "Legyen meg a Te akaratod".

Nemsokára jó eredmények mutatkoztak, kitisztult a tudatom és a látásom, öntudathoz jutottam, erőt éreztem a végtagjaimban, félelmeim már nem gyötörtek olyan erőssen, a sirás és nevetés ingereim megszüntek. Saját élményeim alapján mondhatom, hogy az előző életem minden negatív tapasztalatával lezárult és egy új földi élet kezdete előtt álltam. Akkor még nem voltam tudatában, de ma már tudom, hogy én csak egyszerűen az Isteni Terv közvetítőjeként működtem. A siker nem az én kezemben volt.

Jelenleg minden állami támogatás nélkül, szerény körülmények között alkalmazom a "Hagyományos Kínai Orvoslást". A diagnózis felállításához sajátos módszereket alkalmazok, amelyek elsőkézből valók, eredeti és korabeli tanításokon alapulnak.

Diagnosztikai módszereim a szemlélés, a hallás-szaglás, a kikérdezés és a tapintás, vagy pulzus diagnózis.

Szakmai módszereim: Akupunktúra, akupresszúra, köpölyözés, moxibustió, gyógynövény-receptek, pakolás, kínai masszázs, kínai jóga, dietetika, Feng-Shui, Qi-qong, légzésterápia, Tai-Qi.

Munkám értelmét abban látom, hogy hozzám hasonló módon száznál több epilepsziás, általam kezelt beteg véglegesen meggyógyult.

© 2024 akupunktura.ro Minden jog fenntartva.
Ha Ön e weboldalon található információkat, illetve a bemutatott termékeket orvosi vizsgálat nélkül, illetve kezelőorvosa megkérdezése nélkül alkalmazza, úgy az önkezelésnek minősül, ami természetesen mindenkinek jogában áll, de nem vállalhatunk felelőséget érte.