Akupunktúra, akupresszúra, köpölyözés, moxibustió, gyógynövény-receptek, pakolás, kínai masszázs, kínai jóga, dietetika, Feng-Shui, Qi-qong, légzésterápia, Tai-Qi.
Akupunktúra
"Egészség, Biztonság"
Szövetség

Egészség Biztonság Szövetség

Az Egészség Biztonság Szövetség 2002 januárjában alakult meg Csíkszeredában. Alapcélkitűzésének az autentikus, klasszikus kínai orvoslásról felállított koncepciók szigorúan tiszta közvetítését tekinti.
A hazai érdekeltségeken túl a nemzetközi hagyományos kínai orvoslás szövetségeinek tudományos munkáiban is szerepet vállal elmélyítve a tudományos és kulturális kapcsolatokat az érintett országok szakmai szervezeteivel.

A szövetség fontos tevékenységei között a tanfolyamok, előadások szervezése elsődleges helyet foglal el, amelybe igyekszünk külföldi szakembereket is belevonni.

Az Egészség Biztonság tagja lehet magán vagy jogi személy, aki egyetért a szövetség alapító okiratában foglaltakkal. A tagdíj egy évre 50 lej, mely tartalmazza egy évre - három megjelenéssel - a szövetség rendezvényein, tanfolyamain való részvétel esetén bizonyos fokú kedvezmény igénybevételét. Tagfelvétellel kapcsolatos információt kaphatnak hétköznapokon a szövetség telefonszámán: 0266 - 372186.

Az Egészség Biztonság alapító elnökségi tagjai:
Dr. Eőry Ajándok akadémikus - kandidátus tiszteletbeli elnök
Guzrány Ferenc hagyományos kínai orvos - elnök
Guzrány Éva Julianna hagyományos kínai orvos - alelnök
Pr. Dr. Zhang Zhong Guo konzultáns
Pr. Dr. Jiang Shu Ming konzultáns


© 2024 akupunktura.ro Minden jog fenntartva.
Ha Ön e weboldalon található információkat, illetve a bemutatott termékeket orvosi vizsgálat nélkül, illetve kezelőorvosa megkérdezése nélkül alkalmazza, úgy az önkezelésnek minősül, ami természetesen mindenkinek jogában áll, de nem vállalhatunk felelőséget érte.